Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Draaikiepramen

Zoekt u nieuwe ramen voor u woning? Misschien zijn dan draai kiepramen wat. Het voordeel is dat deze ramen naar binnendraaien, dus deze ramen zijn ook goed te bereiken om de ramen eventueel te wassen. Natuurlijk is onderhoud op deze manier ook een stuk makkelijker. Voor de rest kunt u deze ramen achterover laten vallen op een kierstand. Zo kunt u de kamer goed ventileren zonder dat het meteen inregent.

Bestaand kozijn aanpassen voor draaikiepraam

We kunnen een bestaande kozijn, als het kozijn nog goed is altijd nieuwe draaikiepramen zetten met HR ++ glas. We passen dan de sponning aan met profiellatten om het kozijn zo passend te maken. Voor draaikiep ramen het voordeel met profiellatten is dat er zo minder hout in het zicht komt dan met een standaard stelkozijn met draaikiepraam. Zo houdt u de uitstraling van u woning bijna het zelfde als origineel.

Plaatsing

Wilt u deze draaikiep ramen geplaatst hebben? Dit is geen probleem. We plaatsen met ons eigen team de ramen vakkundig bij u thuis. Zo houdt u bij één bedrijf alles dit voorkomt vergissingen en fouten en kunnen wij onze kwaliteit hoog houden.

Bent u geïnteresseerd geraakt?

Schroom u niet om ons te bellen of te mailen voor een vrijblijvende offerte. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze werkplaats voor als u vragen heeft.

Bent u geïnteresseerd?

Schroom niet om ons te bellen of te mailen voor een vrijblijvende offerte. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze werkplaats voor als u vragen heeft.

Offerte aanvragen