Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Over ons

Onze passie is het bewerken van hout. Onze passie is om ook steeds mee te groeien met de techniek en zo up to date te blijven. Dit doen wij door middel van vakliteratuur en documentatie, hiermee blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de bouw en garanderen wij de klant de benodigde expertise bij elk project.

De passie voor houtbewerking is van jongs af aan ontstaan. Vooral in de jaren 70 is Aannemersbedrijf Siebers op machinaal gebied gegroeid. Door de aanschaf van de 4-zijdige schaafmachine in de jaren 80 konden wij ook groter werk leveren.

Vandaag de dag is onze werkplaats uitgerust met alle benodigde machines op houtbewerkingsgebied. Waar veel bedrijven stoppen met de werkzaamheden als het te ingewikkeld word, heeft Siebers zich juist in deze werkzaamheden gespecialiseerd, ook al zijn deze werkzaamheden kleinschalig.

Ons werk

Om de kwaliteit van onze diensten en producten hoog te houden, zorgen wij altijd voor een nauw contact tussen ons en de klant. Wij komen eerst langs om door te nemen wat de bedoeling is van het werk en daarna krijgt u geheel vrijblijvend een offerte. Heeft u daar nog vragen over kunt u altijd nog toelichting krijgen.

Wilt u dat we u helpen bij uw project? Neem dan via de contactgegevens of gebruik het online contactformulier voor al u vragen.

Wij gaan verder waar anderen stoppen! Hierbij kunt u denken aan lijstwerken of oud draaiwerk. Ons maatwerk voldoet altijd aan de wensen van de klant.

Als het van hout is kunnen wij het het maken!

Bent u geïnteresseerd?

Schroom niet om ons te bellen of te mailen voor een vrijblijvende offerte. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze werkplaats voor als u vragen heeft.

Offerte aanvragen