Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Openslaande deuren

Wilt u het terras meer betrekken bij uw huis? Dan is misschien een kozijn met openslaande deuren een goede oplossing. U creëert zo een grotere ruimte met een niet al te grote investering. Al onze kozijnen en deuren worden nog in onze eigen werkplaats op maat gemaakt met de beste materialen. Heeft u afwijkende maten? Dit is natuurlijk ook geen probleem voor ons.

Is het oude kozijn nog goed dan kunnen we daar natuurlijk ook nieuw deuren voor maken. We kunnen deuren uit 1900 en jaren 30 na maken zodat het lijkt alsof het origineel is, maar wel natuurlijk met de huidige isolatie norm van nu.

Plaatsing van openslaande deuren

Onze kozijnen en deuren kunnen door ons geplaatst worden zo heeft u altijd 1 aanspreekpunt en kunnen wij ook zorgen dat de kwaliteit zo gewaarborgd is.

Bent u geïnteresseerd geraakt?

Schroom u niet om ons te bellen of te mailen voor een vrijblijvende offerte. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze werkplaats voor als u vragen heeft.

Bent u geïnteresseerd?

Schroom niet om ons te bellen of te mailen voor een vrijblijvende offerte. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze werkplaats voor als u vragen heeft.

Offerte aanvragen