Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Schuiframen

Heeft u een oude woning met tochtige oude schuiframen? Misschien zijn dan onze schuiframen een oplossing. Wij hebben een schuifraam systeem voor in bestaande oude kozijnen geperfectioneerd. Nu kunt u in uw oude bestaande kozijnen een nieuw schuifraam zetten. Met dubbele tochtwering wat passend is voor HR ++ glas en zo toch nog het schuifraam bedienen. U houdt de originele uitstraling van uw pand maar het leef comfort is een stuk verbeterd.

Nieuw kozijn met schuifraam

Is het kozijn ook niet best meer? Dan kunnen we natuurlijk ook alles vervangen. We proberen dan om het oude kozijn zo goed mogelijk na te maken om zo het karakter van de woning niet te verpesten. Het moet lijken alsof het origineel alleen dan goed geïsoleerd met HR ++ glas en SKG keurmerk voor veiligheid

Plaatsing van schuiframen

Wij plaatsen de schuiframen meestal zelf omdat het een systeem is wat we zelf hebben verbeterd. Hier moet met plaatsing goed en nauwkeurig naar gekeken worden, om een goede werking van de schuiframen te kunnen garanderen

Bent u geïnteresseerd geraakt?

Schroom u niet om ons te bellen of te mailen voor een vrijblijvende offerte. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze werkplaats voor als u vragen heeft.

Bent u geïnteresseerd?

Schroom niet om ons te bellen of te mailen voor een vrijblijvende offerte. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze werkplaats voor als u vragen heeft.

Offerte aanvragen