Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Vouwpuien

Een vouwpui is een fantastische oplossing om in één keer een grote opening te creëeren. U kunt er voor kiezen de deuren naar binnen te vouwen of naar buiten, ligt er aan hoeveel ruimte u heeft. Meestal zit er ook nog een loopdeur in om zo de pui ook nog alledaags te kunnen gebruiken. Het vouwsysteem wat wij gebruiken is van Centor en is volledig uitgevoerd in RVS dus lange levensduur van beslag. Kozijn en deuren worden natuurlijk in onze werkplaats zelf gefabriceerd dus kunnen we zo onze kwaliteit hoog houden

Plaatsing van vouwpui

De vouwpui wordt door ons zelf geplaatst in verband met dat deze pui op locatie heel nauwkeurig afgesteld dient te worden. Dit doen wij meestal zelf om zo een goede werking van de pui te kunnen garanderen.

Bent u geïnteresseerd geraakt?

Schroom u niet om ons te bellen of te mailen voor een vrijblijvende offerte. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze werkplaats voor als u vragen heeft.

Bent u geïnteresseerd?

Schroom niet om ons te bellen of te mailen voor een vrijblijvende offerte. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze werkplaats voor als u vragen heeft.

Offerte aanvragen